Main Content
Title

Allora Riccardo, per fare un'ottima pasta al pesto, cosa ci va? I peli delle palle. Bravo! Mi raccomando lo strappo del pelo devo essere delicato e in superficie. Mani nei capezzoli! RICCARDOOO! il pesto come si cuoce, eh brav con i peli delle palle. Brav Riccardo. Continua così

Board Cannavacciuolo (Italian Chef) (Italia) SQ TTS Computer AI Voice
Format MP3
Length 51 seconds
Plays 5 plays
AI Generated Yes Responsible AI
Allora Riccardo, per fare un'ottima pasta al pesto, cosa ci va? I peli delle palle. Bravo! Mi raccomando lo strappo del pelo devo essere delicato e in superficie. Mani nei capezzoli! RICCARDOOO! il pesto come si cuoce, eh brav con i peli delle palle. Brav Riccardo. Continua così

This MP3 audio sound quote is from:

Description: Type your text to hear it in the voice of Cannavacciuolo (Italian Chef) (Italia).

Sound Added to Your Favorites Soundboard

Log in or create an account to save your favorites, or they'll expire in 4 hours

Error Adding Sound
Error adding sound to your favorites.
Sound Reported
Sound reported and our moderators will review it shortly.
Error Reporting Sound
Error reporting sound. Please use the Contact page.